Znanje i uspjeh

Odgovornost, znanje, pouzdanost, fleksibilnost, iskustvo i neposredan pristup u rješavanju svakog pojedinog predmeta su razlozi zbog čega se mnoge stranke, odnosno fizičke osobe, obrtnici te domaće i strane pravne osobe, odlučuju upravo za pravnu pomoć odvjetnika Milka Križanovića i njegovog tima.

Odvjetnički ured Križanović pruža pravnu pomoć fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i interesa.

Kroz povezanost sa drugim odvjetnicima, javnim bilježnicima i sudskim tumačima na području cijele Hrvatske osigurano je pravovremeno i kvalitetno pružanje pravnih usluga te obavljanje poslova pravnog zastupanja kako u gore navedenim pravnim područjima tako i pri rješavanju drugih pravnih pitanja i problema prema individualnim potrebama svakog klijenta.

Naš tim obavlja svaki dio radnog procesa i odgovorno jamči za provedbu istog. Kako bi naše stranke bile u potpunosti zadovoljne uvijek smo dostupni odgovoriti na upite, zahtjeve i prijedloge te smo dužni i spremni dati odmjerenu i objektivnu ocjenu konkretne pravne problematike.

Ured se bavi zastupanjem fizičkih osoba, te pravnih osoba sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu.

Pružamo usluge na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Ured se sastoji od odvjetnika, tri odvjetnička vježbenika, glavnog tajnika i pomoćne tajnice, te stručnih suradnika iz područja ekonomije i poreznog prava.

Naš tim

aa9dd6d9-df32-4f60-8af4-0fb6593d218e.jpg

Milko Križanović

Odvjetnik

 

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Odvjetnik Milko Križanović pruža širok spektar pravnih usluga: mišljenja, savjetovanja i zastupanja u području: kaznenog, građanskog,

 

zemljišnoknjižnog, ovršnog, radnog, obiteljskog, poreznog, trgovačkog i autorskog prava,  te prava intelektualnog vlasništva.

Tijekom dugogodišnjeg radnog iskustva u odvjetništvu radio je pravne poslove vezane uz trgovačko pravo, ugovorno pravo, radno pravo.

 

Pravo na nekretninama, upravno pravo, ovršne postupke, predstečaj, stečaj i likvidaciju trgovačkih društava, zatim obiteljsko, nasljedno, prekršajno i kazneno pravo.

WhatsApp Image 2020-04-30 at 12.32.31.jp
Veronika Bačani
mag. iur.
Odvjetnička vježbenica
aa28f1e0-694c-46db-8b6a-3ec7fb18d412.jpg
Dea Frua 
mag. iur.
Odvjetnička vježbenica